Ons bedrijf

Allround bouwbedrijf

Bouwbedrijf Geugies is een allround bouwbedrijf dat wordt geleid door eigenaar-directeur Jan Siebring. Het bedrijf heeft twaalf werknemers in vaste dienst. Tien timmerlieden op de werkvloer en twee mensen op kantoor: een calculator-werkvoorbereider en een secretaresse. Voor grote projecten en in tijden van drukte, wordt extra personeel ingehuurd.

Bouwbedrijf Geugies werkt zoveel mogelijk met vaste onderaannemers. ‘Daarmee bouw je een relatie op, zodat je weet wat je aan elkaar hebt’, zegt Jan.

Korte communicatielijnen en klantgericht

Weten wat je aan elkaar hebt. Dat geldt ook voor de relatie met het uitvoerend personeel, dat is onderverdeeld in teams van twee timmerlieden. Deze organisatiestructuur zorgt ervoor dat de communicatielijnen van directie naar uitvoerend werk kort en duidelijk zijn. Er is regelmatig overleg met de teams over de vorderingen en als er complicaties optreden, kunnen we tijdig ingrijpen en bijsturen.

Maar het betekent ook dat we klantgericht kunnen werken. Dat we u altijd en op alle niveaus goed op de hoogte kunnen houden van de stand van zaken op uw bouwproject. U begrijpt dat we een goede relatie met onze klanten erg belangrijk vinden. Want we willen graag dat ú weet wat u aan óns hebt.